Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Αγελάδα σκότωσε 40χρονο κτηνοτρόφο

Αγελάδα σκότωσε 40χρονο κτηνοτρόφο, στις Σέρρες. Η σορός του θύματος βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης μέσα σε στάβλο στην αγροτική περιοχή του χωριού Λευκώνα. 

Από την νεκροψία- νεκροτομή που έγινε σήμερα προέκυψε ότι το θύμα έφερε κατάγματα στο στέρνο και στα πλευρά ενώ υπέστη ρήξη καρδιάς που επέφερε το μοιραίο.

"Φαίνεται ότι μία απ' τις αγελάδες που εξέτρεφε τον συμπίεσε πάνω σε σταθερό σημείο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του" σημείωσε ο ιατροδικαστής Μηνάς Γεωργιάδης.

πηγή: enet.gr

6 σχόλια:

  1. τι θα πει οτι δινεις παιρνεις και περαστικα του???????????????

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ μονο αυτο εχω να πω. ενας ανθρωπος ειναι νεκρος. σεβαστειτε το!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και για να ξεκαθαριζουμε..... αγαπουσε πολυ τα ζωα. τα προσεχε. το ξερω πολυ καλα γιατι αυτος ο ανθρωπος ηταν το πιο σημαντικ κομματι της ζωης μου!!!!! σας παρακαλω αλλαξτε τη φωτογραφια... ειναι κριμα για την ψυχη του.. σας παρακαλω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναρωτιέμαι, τι θα πει αγάπη; Κάποιος που αγαπά κάποιον άλλον δεν μπορεί να τον σκοτώσει, ούτε να τον βιάσει, ούτε να του πάρει το μωρό του για να το πουλήσει, ούτε να του κλέβει το γάλα του και να το πουλά. Και όμως αυτή είναι η πραγματικότητα της κτηνοτροφίας. Κανένα ζώο δεν πεθαίνει από φυσικά γεράματα.

    Άλλο σημαίνει η λέξη "αγαπάω", άλλο "προσέχω" κάτι για να μην απαξιωθεί (και δεν μπορώ μετά να βγάλω χρήματα από αυτό).

    Είναι θλιβερό που χάθηκε ένας άνθρωπος. Τελεία. Από την άλλη είναι επίσης θλιβερό το πόσα μη ανθρώπινα ζώα, έμψυχα, χάνονται ή βιάζονται ή υπόκεινται σε εκμετάλλευση γιατί έτσι μας βολεύει. Ας χαλαλίσουμε λίγη από τη σκέψη μας για να σκεφτούμε κάτι παραπάνω, με τη θλιβερή αυτή αφορμή.

    Αν θέλει κανείς να κάνει κάτι για την ψυχή του ανθρώπου που χάθηκε πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνει βέγκαν. Να δημιουργήσει κάτι καλό από το κακό που συνέβη, να δώσει ελπίδα σε όλα τα ζώα τα οποία δεν έχουν την τύχη ή την ικανότητα να δείξουν τη δυσφορία τους και τον πόνο τους από τη σκλαβιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ θεωρητικο το κειμενο σου αγαπητε!!!! να σε δω οταν ενα ατομο δικο σου πεθανει αν θα σκεφτεσαι το ιδιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή